Sorgbearbejdning og konfliktløsning

Skilsmisse

Skilsmisseterapi er en terapiform der hjælper par med at håndtere de følelsesmæssige og praktiske konsekvenser af en skilsmisse. Parterapien kan støtte jer i at heale sårene og give jer læring og livserfaring til bedste for jer selv og fælles børn.

Skilsmisseterapi kan hjælpe jer, når I har børn sammen.

Det der hjælper børnene er, at de ser, at I kan kommunikere med hinanden og løse konflikter. Der er mange børn, som bliver gidsler i deres forældres konflikter, og det skaber ulykkelige og utrygge børn. For at skabe de bedst mulige vilkår for jeres børn efter en skilsmisse, kan det være nødvendigt at få hjælp til at håndtere de udfordringer I støder på undervejs, for at støtte jeres børn bedst muligt. 

I skilsmisse terapien vil der være fokus på barnets tarv, hvad vil være det bedste for jeres børn. Der kan være gamle konflikter og andre ubearbejdede følelser, der stadig fylder i jeres relation efter skilsmissen, som spænder ben for et godt forældre samarbejde. 

Parterapien foregår i et trygt rum, hvor I får mulighed for at fortælle jeres historie og få den støtte i hver især har behov for. 

Støtte til at genopbygge, styrke og skabe en lysere fremtid

Scroll to Top