Strategier til at håndtere tankestrømme

ADHD/ADD terapi

Livet med ADHD/ADD kan give store personlige og psykiske udfordringer. At leve med ADHD/ADD skaber et stresset og uroligt nervesystem, da der ikke er pauser i tanker og indtryk. Hovedet er fyldt med informationer og indtryk uafbrudt, da det er svært at sortere og skærme sig for stimuli, hvilket kan give fysisk uro og stress.  Det kan være svært at koncentrere sig og holde fokus på det der er vigtigt. 

Struktur og overblik i hverdagen er stærkt udfordret, da det er svært at koncentrere sig og holde fokus. Det kan derfor være en god støtte med terapi, så du får et rum til at samle dine tanker, og sortere i hvad der skal være fokus på. Terapien er en støtte til at få sat ting i kasser, hjælp til at organisere og holde en fod på bremsen, så du ikke får taget munden for fuld. Et rum hvor du gennem samtale og spejling lærer dig selv og dine udfordringer bedre at kende, og lærer at passe på dig selv, så du undgår stress og angst. 

ADHD/ADD-terapi for bedre livshåndtering

Målet med ADHD/ADD-terapi er at styrke din evne til at forstå og håndtere ADHD/ADD-symptomerne samt lære at udvikle strategier til bedre håndtering af hverdagen. Terapien vil hjælpe dig med at lære at navigere i dit liv på en måde, der tager hensyn til de udfordringer, ADHD/ADD kan medføre.

I ADHD/ADD-terapien vil vi typisk se på hverdagsudfordringer som kan være kommunikationsproblemer, manglende evne til at sætte grænser eller forstå andres grænser, stress og opbygning af rutiner og struktur. 

Få værktøjer til at håndtere tankemylder og uro

Scroll to Top